FAQ

1) Mengapakah kilang kosmetik sendiri mesti menjadi pilihan utama anda?

Sebab yang utamanya ialah kilang kosmetik sendiri yang berstatus GMP mengeluarkan produk–produk dari sumber yang halal. Jadi pada anda tidak perlu ragu-ragu tentang produk kami. Kilang kosmetik sendiri amat menjaga kualiti produk kami agar pelanggan kami berpuas hati.Selain itu kami juga mendapat pengiktirafan daripada KKM/HALAL dan juga banyak tawaran istimewa yang kami beri kepada pelanggan kerna kami mahu lahirkan usahawan kosmetik yang berjaya dengan produk–produk kosmetik jenama sendiri anda yang berkualiti dan dijamin selamat.

 

2) Apakah kelebihan yang pelanggan akan dapat daripada kosmetik jenama sendiri?

KEPUASAN , KEGEMBIRAAN DAN KEUNTUNGAN! Kami kilang kosmetik sendiri akan membantu dengan memberikan tips-tips menarik dalam memasarkan produk kosmetik jenama sendiri anda dan juga dari segi reka bentuk produk dan juga pelabelan. Kilang kosmetik sendiri akan cuba membantu setiap pelanggan kami dengan sedaya upaya kami demi memenuhi citarasa dan minat anda. Jadi, kuasa hanya anda yang menentukan!!

 

3) Berapa lamakah masa yang diambil bagi menyiapkan produk?

Kilang Kosmetik sendiri akan memastikan produk kosmetik jenama sendiri anda disiapkan dalam masa yang singkat dan pantas. Pada kebiasaannya  proses untuk menyiapkan sesuatu produk mengambil masa minimum (6 – 8 minggu). Ianya juga mengikut pada jenis produk kosmetik dan kuantiti.

 

4) Berapakah modal minimum dan juga MOQ (minimum order quantity) produk yang boleh dihasilkan?

Pada kebiasaannya MOQ adalah serendah 500 unit dan juga modal adalah bergantung pada anda.Ia juga bergantung pada bagaimana dan produk apa yang anda ingin keluarkan dan juga kos. Kami akan berbincang dengan anda dan akan memberikan harga yang terbaik selaras dengan modal yang ada.

 

5) Apakah kelainan dan kelebihan kilang kosmetik jenama sendiri berbanding kilang kosmetik lain?

Kelebihan kilang kosmetik sendiri adalah kilang kami sendiri amat mementingkan kualiti produk kami. Selain itu kandungan dan juga material dan bahan – bahan yang kilang kami gunakan adalah yang berkualiti dan diimport khas dari luar negara tanpa sebarang keraguan dan dijamin selamat digunakan tanpa logam berat(heavy metal) yang boleh mendatangkan risiko dan kemudaratan kepada pengguna . Kilang kosmetik kami menjaminkan kualiti yang terbaik untuk kosmetik jenama sendiri anda.

6) Siapakah yang anda harus hubungi sekiranga berminat?

Sekiranya anda berminat, anda boleh la menghubungi :

CONTACT                     :               +60135841494 / +60194731941

EMAIL                            :               sales@kosmetiksendiri.com

HUBUNGI KAMI

Kami sedia membantu anda dan memberi khidmat nasihat secara percuma!