PERKHIDMATAN KAMI

PENJENAMAAN DAN PEMASARAN

Pengalaman jualan dan dalam pemasaran antara faktor terpenting. Kilang kosmetik jenama sendiri kami membantu pelanggan kami untuk menganalisis pasaran,membuat agar pemasaran produk pelanggan lebih menarik dan kreatif , reka bentuk laman web dan banyak lagi tanpa mengenakan sebarang yuran perundingan. Kilang kosmetik sendiri kami akan memastikan anda senang untuk berurusan.

 

PENDAFTARAN PRODUK DAN UJIAN

Untuk setiap produk baru yang kilang kosmetik sendiri ciptakan untuk setiap pelanggan , kami sanggup  bekerja lebih  masa  dan menguruskan proses pendaftaran produk untuk pelanggan. Ini adalah sebahagian daripada rangkaian kilang kami yang komprehensif dan perkhidmatan yang membezakan kilang KOSMETIKSENDIRI dari kilang-kilang yang lain. Selain pendaftaran produk, kilang kosmetik sendiri boleh membantu dalam memohon pensijilan HALAL, pergi untuk ujian produk dan jika anda mahu untuk berdaftar menandakan jenama anda!

 

REKA BENTUK DAN PEMBUNGKUSAN

Reka bentuk, pembungkusan dan rupa produk adalah antara nilai utama yang harus diambil kira.Anda tidak boleh memandang rendah pada reka betuk dan produk. Sebahagian daripada perkhidmatan kilang kosmetik sendiri kami untuk pelanggan ialah pelanggan boleh dan bebas untuk mencipta reka bentuk  dan pembungkusan produk sendiri. Kilang kosmetik  kami memudahkan pelanggan kerana tidak perlu untuk mencari sumber lain untuk mencipta reka bentuk produk kosmetik anda sendiri.

 

PENYELIDIKAN DAN PEMBANGUNAN PERKHIDMATAN

Ahli kimia kilang kosmetik sendiri kami juga adalah yang terbaik dan dapat mencipta formula produk untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. Ini membolehkan pelanggan kilang kami bebas untuk membuat keputusan dan memilih aroma tersendiri.Senarai bahan – bahan khusus , rasa produk , dan prestasi formula. Ahli kimia kilang KOSMETIK SENDIRI bersedia bekerjasama dengan anda bersama pengurus jualan untuk mencipta khas (resipi)  produk yang adalah milik anda sahaja.

 

OEM / ODM / PRIVATE LABEL / PEMBUATAN KONTRAK

Kilang KOSMETIKSENDIRI menerima semua jenis  perniagaan dengan pelanggan kami, tidak kira dalam apa-apa cara, OEM, ODM, label persendirian atau kontrak pembuatan adalah antara perkhidmatan kilang KOSMETIK SENDIRI untuk pelanggan.

 

SUMBER BAHAN MENTAH

KOSMETIKSENDIRI menggunakan bahan-bahan diimport dari seluruh dunia.Kilang kami boleh mendapatkan sumber bahan-bahan khas yang diminta dengan kualiti yang terbaik bagi memastikan kepuasan  pelanggan kami.

 

 

HUBUNGI KAMI

Kami sedia membantu anda dan memberi khidmat nasihat secara percuma!